Feyenoord neemt dit weekend voor het eerst met een eigen personeelsteam deel aan de Roparun, een estafetteloop waarmee geld wordt ingezameld voor zorg voor mensen met kanker. De deelname staat niet op zichzelf, maar kent een even trieste als bijzondere aanleiding.

Door mee te doen aan de Roparun vervult Team Feyenoord de wens van voormalig collega Wendy Zevenbergen, die vorig jaar op 31-jarige leeftijd overleed aan kanker. In de zomer van 2017 nam ze het initiatief met als doel een team bij elkaar te krijgen om deel te nemen aan de Roparun. Medewerkers van Feyenoord maken nu dus af waar hun geliefde Wendy destijds aan begonnen was en zamelen met hun deelname bovendien geld in voor zorg voor mensen met kanker.

Het team van Feyenoord dat dit weekend deelneemt aan de Roparun bestaat uit 28 personen, waaronder lopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers en cateraars. Team Feyenoord is vandaag (vrijdag) per bus vertrokken naar Hamburg (Duitsland), waarvandaan vanaf zaterdag in een estafette richting Rotterdam wordt (hard)gelopen.

Advertentie
DELEN