Feyenoord heeft zich geplaatst voor de play-offs van de Europa League. Daarin treft het team Hapoel Beer Sheva, dat IFK Nörrkoping versloeg. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd gaat vrijdag 16 augustus van start. Het duel in De Kuip wordt op donderdag 22 augustus om 19:30 uur gespeeld.

Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op de kaartverkoop. Zij kunnen vanaf vrijdag om 9:00 uur een onbeperkt aantal kaarten bestellen voor de tweede Europese thuiswedstrijd, vanaf € 12,50 per stuk. Alle seizoenkaarthouders hebben ook een persoonlijke e-mail met meer informatie ontvangen.

Vanaf zondag 18 augustus om 13:00 uur zijn leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes aan de beurt om kaarten te bestellen. Alle leden ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie.

Op maandag 19 augustus start de kaartverkoop voor overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 9:00 uur kaarten bestellen voor het thuisduel met Hapoel Beer Sheva.

Mindervalide supporters en eventuele begeleiders op vak Z en Y kunnen contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets. Dit geldt ook voor seizoenkaarthouders op de blindentribune.

Evenals de afgelopen jaren en bij het thuisduel met Dinamo Tbilisi zullen bij deze Europese thuiswedstrijd netten worden geplaatst rondom het veld, met uitzondering van de lange zijde achter de dug-outs. Vak Z1-4 geldt aan die kant als gezinsvak. Daar kunnen per kind of jongere maximaal twee volwassen kaarten besteld worden vanaf € 7,50. De tweede ring – met uitzondering van de Maastribune en Gerard Meijer Tribune – blijft in eerste instantie gesloten, afhankelijk van het verloop van de kaartverkoop.

Kaarten voor de wedstrijd op 22 augustus zijn te koop vanaf € 12,50 per stuk.

Advertentie
DELEN