Feyenoord wist bij Vitesse niet de volle buit mee te nemen. Nog steeds wacht de ploeg van Giovanni van Bronckhorst op de eerste uitoverwinning van 2019. Jan-Arie van der Heijden ziet opnieuw twee punten verloren gaan.

“Het was een mooi slotstuk en een verdiende overwinning geweest, maar het mocht niet baten. Soms is het drie centimeter die je de overwinning kan schenken. Nu missen we het daardoor”, aldus de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond.

“In de eerste helft spelen we goed en horen we met twee, drie doelpunten verschil voor te staan. Na rust geef je snel de 1-1 weg. Daardoor waren we even de weg kwijt. Op het einde creëer je weer een aantal honderd procent kansen. We missen vandaag gewoon twee punten.”

AZ speelde ook gelijk, maar dat doet van der Heijden weinig. “Eigenlijk niet, omdat je hier gewoon moet winnen. We domineerden, dan is het gewoon zuur dat je niet wint. Nu moeten we deze spirit en dit voetbal meenemen naar de volgende wedstrijden. Dan heb ik alle vertrouwen dat het goedkomt.”

Advertentie
DELEN