Foto: Politie

Metrostation Capelsebrug is maandagochtend 9 september in alle drukte opgeschrikt door een steekincident. Een man is kort daarna aan zijn verwondingen overleden. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het steekincident vond plaats op het perron van metrostation Capelsebrug richting De Terp. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar helaas overleed hij korte tijd later. Door het vroege tijdstip waren er veel mensen op het station. De politie heeft meerdere getuigen gehoord. Zij krijgen slachtofferhulp aangeboden als zij hier behoefte aan hebben.

De getuigen verklaren ook dat de mannen voorafgaand aan het steken een onenigheid hadden. Mogelijk is deze onenigheid aanleiding van het steken geweest. De dader heeft hier mogelijk verwondingen aan over gehouden. De dader is na het steekincident gevlucht. Maandagavond heeft de politie een 20-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte.

Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar heeft u wel belangrijke informatie? Weet u meer? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000. Het onderzoek is nog in volle gang. Camerabeelden van het station zijn veilig gesteld, uitgekeken en verspreid onder agenten.

Advertentie
DELEN