Sparta begint de campagne voor promotie naar de Eredivisie op bezoek bij TOP Oss. De ploeg is grotendeels fit voor het treffen, alleen Roy Kortsmit is niet fit. Ook zijn enkele spelers een twijfelgeval.

In de reguliere competitie speelde Sparta in Oss 0-0 en verloor het op eigen veld met pijnlijke cijfers: 1-4. “Bij de thuiswedstrijd misten we een behoorlijk groot aantal spelers. De druk ligt wel degelijk bij ons; wij moeten en zij willen heel graag. Dat is een wezenlijk verschil. Dat is wel de druk die we moeten handelen. Met de ploeg die we nu hebben, kunnen we nu niet meer het excuus hebben dat we wat spelers misten”, aldus Henk Fraser in gesprek met RTV Rijnmond.

Om zich optimaal voor te bereiden op de play-offs ging Sparta naar Ibiza. “Het ging erom om even met elkaar te zijn. Dan moet je wel met elkaar communiceren en ergens naar toeleven. We hebben een goede trainingsweek gehad. Dus wat dat betreft heeft het zijn vruchten afgeworpen. Hopelijk geeft dat ook een duidelijk beeld bij de wedstrijden waar het om gaat.”

Advertentie
DELEN